ČESTA PITANJA POLAZNIKA

Određivanje stupnja predznanja
Određivanje stupnja predznanja polaznika vrši se za potrebe upisa u tečaj Akademije. Polaznik može odabrati testiranje putem e-maila ili osobno doći u prostorije škole i ispuniti test. Na osnovu rezultata testa klijentu se predlaže stupanj odnosno grupa u kojoj bi bilo optimalno pohađati tečaj.

Dinamika
Tečajevi se odvijaju standardnom dinamikom 2 x 2 školska sata tjedno. Dinamiku je moguće prilagoditi zahtjevima grupe.

Stupnjevanje
Akademija za jezik, govor i tekst prilagodila je stupnjeve preporukama Vijeća Europe navedenim u Europskoj jezičnoj mapi (Common European Framework of Reference for Languages) A1-C1. Za više detalja pogledajte pod Akademija 'Programi' - stupnjevanje.

Certifikati
Nakon završenog stupnja tečaja, Akademija izdaje certifikat koji je oznakom stupnja usklađen s Europskom jezičnom mapom A 1- C 1. Također, Akademija za jezik, govor i tekst u procesu je stjecanja akreditacije Ministarstva obrazovanja kako bi programi jezika po završetku mogli biti upisani u radnu knjižicu polaznika.

Broj polaznika
Tečajevi se odvijaju u grupama 5-8 polaznika. Moguće je organizirati individualnu poduku prema zahtjevima klijenta.

Predavači
Predavači su diplomirani profesori stranih jezika s višegodišnjim iskustvom u radu s odraslim polaznicima i na tečajevima poslovnog jezika. Obučavaju se na in-house treninzima kao i na stručnim seminarima u Hrvatskoj (HUPE) i inozemstvu, među ostalima i po programima i metodama Londonske gospodarske komore (LCCI) priznate od ARELS-a.

Plaćanje
Za sve upite o načinu plaćanja obratite se računovodstvu škole na 01/6314563.

 
     
 
Copyright 2009 © Akademija d.o.o. Sva prava zadržana